This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

Projecte de dos habitatges a Pedralbes, Barcelona.

En Knowhaus estem orgullosos de veure publicat a “La Vanguardia” el nostre espectacular projecte d’arquitectura i interiorisme de dos habitatges a Pedralbes, Barcelona.

Espectacular projecte a Pedralbes amb vistes sobre Barcelona.

Els dos habitatges de nova construcció comptaran amb més de 1.300 m2 construïts i fins a 5.000 m2 de jardí. El cobejat barri residencial de Pedralbes, a Barcelona, ​​tindrà dos nous veïns d’excepció. Aquestes propietats compten amb una superfície construïda de més de 1.300 i 1.800 m2, respectivament. La seva arquitectura, que s’ha planificat amb tres cossos, uneix un disseny avantguardista -amb hegemonia de línies rectes i monumentals finestrals que obren la casa al jardí – i materials tradicionals però amb una posada en escena innovadora. Formigó en acabat blanc, fusta i vidre es barregen amb encert en el seu exterior per crear una casa actual, però alhora atemporal i acollidora. L’eficiència energètica també s’ha tingut en compte en aquest projecte: El formigó, en eliminar el pont tèrmic, ofereix majors prestacions aïllants respecte a altres materials constructius. Veure l’article de la Vanguardia

Ver el artículo de la Vanguardia