This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

HOME PROJECT MANAGEMENT

Despreocupa’t i gaudeix.

Que la teva major il·lusió no es converteixi en el teu pitjor malson. Amb Knowhaus la teva vida professional i personal es veurà alliberada d’una tasca de gran magnitud que implica molt de temps, gran implicació i, en algunes ocasions, profund malestar. Gestionem tot el projecte d’obra nova o rehabilitació i redisseny del teu habitatge sense que t’hagis de preocupar de cap tràmit ni coordinació entre professionals o tasques fins ara desenvolupades pel propietari.

Ens ocupem de tot, absolutament tot.

Urbanisme, arquitectura, construcció, gestió d’industrials (fontaneria, fusteria, tancaments, climatització, seguretat, domòtica, estudi energètic …), contractació de subministraments provisionals i definitius, direcció i visites d’obra, selecció de materials, modificacions del projecte si hi ha imprevistos , interiorisme, exteriorisme i selecció-compra d’accessoris de bany, elements de cuina, roba de casa, estilisme final … Només dedica’t a gaudir de la realització del teu somni …

Com ho fem?

Comencem on ens necessitis.

Des de la mateixa recerca de solar, habitatge, pis o residència de vacances i la seva viabilitat urbanística o selecció d’immoble, fins a la redistribució de llars ja existents.

Conceptuem la teva casa de dins cap a fora.

Desenvolupem el projecte d’interiorisme detallat des de l’inici, perquè cap pilar o radiador molesti quan es vulgui col·locar un armari, prestatgeria … perquè ja s’haurà previst des de l’inici i s’evita repetir pintats, moure endolls, llums … com passa habitualment quan es treballa amb equips de decoració externs i amb intervencions posteriors al d’arquitectura, fins i tot quan l’obra ja està finalitzada. Amb Knowhaus la decoració de la teva llar ja no representarà “desfer part del que s’ha fet” com sol ser habitual.

Oferim un servei global.

Complim el programa de necessitats del client aportant solucions que van més enllà fins i tot del que s’esperava:

1. Si ho requereix, busquem parcel·la o habitatge.

En cas que ho necessitis, t’ajudem en la recerca, selecció, assessorament legal i urbanístic, i en la decisió de compra de la parcel·la, finca, casa o residència plurifamiliar on vulguis desenvolupar el teu projecte d’habitatge.

2. Coordinem el projecte arquitectònic

Gestionem tot el projecte d’obra nova o rehabilitació i redisseny del teu habitatge sense que t’hagis de preocupar de cap tràmit ni coordinació entre professionals o tasques fins ara desenvolupades pel propietari.

3. Desenvolupem el projecte decoratiu

A Knowhaus triem i gestionem per a tu l’estilisme que millor s’adapta al teu projecte de llar amb una proposta integral Knowhaus o bé un projecte integrador.

4. Visita, control executiu i de qualitat de l'obra

Sense que hagis de preocupar-te de coordinar-los a tots ni omplir-te de reunions ni visites d’obra de diferents estudis. Amb Knowhaus la teva vida professional i personal es veurà alliberada d’una tasca de gran magnitud que exigeix ​​molt de temps, gran implicació i, en algunes ocasions, profund malestar. A Knowhaus fem que la teva major il·lusió no es converteixi en el seu pitjor malson.

5. Seleccionem i subministrem

Perquè fer-te una casa implica moltes i tedioses tasques: Urbanisme, arquitectura, construcció, gestió d’industrials (fontaneria, fusteria, tancaments, climatització, seguretat, domòtica, estudi energètic …), contractació de subministraments provisionals i definitius, direcció i visites d’obra, selecció de materials, modificacions de projecte si hi ha imprevistos, interiorisme, exteriorisme i selecció-compra d’accessoris de bany, elements de cuina, roba de casa, estilisme final…

6. Aportem l’estilisme i l'equipament complet

Perquè per Knowhaus cadascú és sublim en la seva especialitat, però a tots els dirigim sota les premisses de la nostra marca i estil: Bellesa, calidesa, practicitat i adaptació de l’elegància a la vida quotidiana.

7. Benvingut a la teva llar

Preparem la teva nova llar per al teu complet ús i gaudir des de la mateixa entrega. Ens ocupem de contractar subministraments, posada en marxa de climatització, llar de foc, piscina, seguretat, mudances, jardineria, col·locació i planxat de roba de llar en llits, banys, vaixelles, estris de cuina a conjunt amb l’estil de la decoració, sabons i accessoris de banys, attrezzo i llibres en llibreries del saló, penjadors en armaris … tot allò que habitualment encara han de completar els qui no fan el seu habitatge amb Knowhaus. Nosaltres sí fem realitat el teu somni, al complet.